Recensie: Leeuwentemmer – Camilla Läckberg

Op vrijdag 23 januari rende ik blij naar de boekhandel om het boek Leeuwentemmer van Camilla Läckberg te kopen. Ik had er al tijden op zitten wachten. Het weekend was ik ziek, dus kon ik me lekker op de bank nestelen met het boek.

DSC01816ecd

Tekst achterflap:
Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.
Tegelijkertijd verdiept Erika zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt. 

Het was maar goed dat ik het weekend ziek was, want het boek is een boek wat je in zijn greep neemt en je vervolgens niet meer loslaat tot je de laatste bladzijde hebt gelezen. Zelfs dan zou je niet willen dat het boek uit was. Camilla Läckberg heeft weer een goed spannend boek neer gezet waarin meerdere verhaallijnen door en naast elkaar lopen en je als lezer telkens op het ‘verkeerde’ been wordt gezet. Ik heb meerdere malen gedacht dat ik wist hoe het zat, maar dan zat ik er als nog finaal naast.

Kortom een echte aanrader!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s