Voornemens

Bij een nieuw jaar horen ook altijd de welbekende voornemens. Nou heb ik wel vaker voornemens dan alleen aan het begin van een nieuw jaar. Na de zomervakantie en voor de zomervakantie heb ik ook altijd enorm veel voornemens en dan ook vooral werkgericht. ‘Na de zomervakantie ga ik elke les huiswerk controleren.’ ‘Na de zomervakantie ga ik toetsen gelijk op dezelfde dag nakijken.’  ‘Na de zomervakantie blijf ik net zoveel sporten als in de vakantie.’ en ga zo maar door. Ik neem me altijd voor om in de zomervakantie allemaal leuke extra lesopdrachten te maken en dat komt er ook nooit van.

Foto's 1415 919ecdDit was wat ik wel deed in de zomervakantie. Haken en Nynus knuffelen. 

Een vriendin van me vertelde laatst dat zij een bucket list voor elk jaar maakt met dingen die ze wil doen, musea die ze wil bezoeken, etc. Ik vind het wel een tof idee, maar als ik terug kijk naar 2015 zijn de tofste dingen ook wel de dingen die me zijn ‘overkomen’ en ik vooraf niet had kunnen plannen (weekend weg met Opel, André Kuipers ontmoeten, Nightwish, etc.). Wel hadden we IJsland gepland en was dat een grote wens van me.

DSC02864ecd

Maar nu voornemens voor 2016. Ik had voor 2015 voorgenomen mijn blog steviger op te zetten en dat is gelukt! Het hele jaar laat sterk toenemende bezoekersaantallen zien en dat vind ik alleen maar tof! Voornemen voor 2016 is om wekelijks een extra post te laten verschijnen voor een nieuwe rubriek. Dat betekend dat er per week geen drie maar vier posts online komen.

Ook wil ik leuke dingen blijven maken en hier over bloggen, want dat maakt me enorm blij! :) Net als het lezen van alle reactie, ik vind het super! Wel wil ik dit jaar projecten in een keer afmaken en niet laten liggen, omdat ik iets anders zie en daar impulsief mee aan de slag ga. Oh en ik moet op garendieet, dus dat ga ik dit jaar ook maar eens doen. Kijken of dat lukt!

Foto's 1415 1121ecd

Daarnaast wil ik dit jaar natuurlijk afstuderen als Gedragsspecialist. Fingers crossed! Ik werk er in ieder geval hard genoeg voor. En daardoor lees ik veel studieboeken en volgens mijn studiecoach te weinig echte ontspannende leesboeken. Dus dit jaar wil ik 40 boeken gaan lezen. Ik ga dat denk ik wel redden en ik wil niet te hoog in zetten. Af en toe zal er dus ook een boek voorbij komen en een update van hoe ver ik met deze challenge ben.

DSC01816ecd
Een van de eerste boeken die ik in 2015 las. En wat is het en goed boek! 

Verder zie ik dit jaar wel wat er op mijn pad komt en wens ik iedereen natuurlijk een geweldig  en creatief 2016!

Advertenties

2 gedachtes over “Voornemens

    • Haha ik zou net zeggen dat hoor ik ook vaak van mijn collega Nederlands. Maar jij bent. ;) Ik denk dat ik ze wel ga redden. Ik heb de eerste al uit, namelijk het Rosie Project. En met boek verslagen lezen heb je vast veel kennis van boeken! Veel mensen vinden 40 boeken ambitieus, maar ik gok dat ik er per jaar wel meer lees. We zullen zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s