Mix & Match CAL#7

Deze week  stonden er 6 dezelfde toeren op het programma. Ik begon vrijdags meteen met goede moed en een enorm verkouden hoofd. Naarmate het weekend vorderde nam mijn haaktempo af en de ziekheid toe. Uiteindelijk had ik dinsdagavond alle 6 de toeren gehaakt. Gelukkig nam het beroerde zieke gevoel aan het eind van de zondag flink af en kon ik maandag gewoon weer aan het werk.

DSC03229ecd.jpg

De ontwerpers van het patroon beloven dat deze week rommelig eindigt en dat er met het volgende ‘huiswerk’ meer duidelijkheid komt en het patroon weer recht wordt getrokken. Hartstikke fijn, want nu lijkt het wel bijna een rokje met een krullend randje. ;)

DSC03230ecd.jpg

Zie je? Het is erg breed geworden en als het goed is trekt het wel weer bij in de komende toeren. Ik ben benieuwd! Ik vond mezelf trouwens ook echt te ziek en te zielig om draadjes af te werken… (Goed excuus…)

DSC03233ecd.jpg

Onderweg naar de handwerkbeurs in Zwolle sprak ik met mijn moeder over UFO’s. (UnFinished Objects). Ik heb een ongekend talent voor het verzamelen van UFO’s doordat ik altijd super enthousiast aan een werkje of project begin en dan halverwege met iets nieuws begin. Ik besloot afgelopen week om mijn UFO’s eens in kaart te brengen en ik begon ijverig een lijstje te maken in mijn planner. Ik maakte een speciale pagina voor UFO’s aan en een pagina voor projecten die ik graag eens zou willen maken (en waar ik voor sommige ook al het garen in huis heb). Ik had zomaar een bladzijde in mijn planner vol en gedurende de week liep ik tegen nog veel meer UFO’s aan en ik denk dat ik ze nu allemaal heb. Het zijn er 38… Groot, klein, in de beginfase, bijna af, amigurumi, kussenhoes en deken. Kortom ik ga eerst maar eens wat dingen afmaken voordat ik iets nieuws start.

DSC03236ecd
Garenvoorraad en bovenop een bakje UFO’s. En dat is niet het enige bakje met onderdelen en half afgemaakte dingetjes… 

Over dit hele fenomeen van wol en UFO’s schreef Mooi van Draad de afgelopen week een prachtige en enorm herkenbare blogpost genaamd Vrouwen & Wol. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s