Mix & Match CAL #8

Deze week alweer week 8! En er was beloofd dat het ‘rokje’, de uitgelopen deken, minder zou gaan lubberen. En die belofte is waargemaakt. Mijn eerste gedachte bij het patroon was ‘hoe dan?’, maar door goed te lezen was het prima te doen. Mijn tip is: lees goed en doe eerst dat trucje met alle lossen boogjes voordat je gaat haken. Ik zette ze allemaal vast in de bovenste twee lusjes met stekenmarkeerders. Als je er dan met het haken komt draai je de laatste lus nog even netjes en haak je zo verder.

DSC03259ecd.jpg

Naast het draaien van lusjes was deze week een week met de herhaling van het patroontje van Vsteken en sierlusjes en en een toer met het haken van clusters van 3 stokjes. Na een paar weken (8) begin ik nu het systeem van de deken te herkennen. Volgens mij hebben we met de laatste toer weer een bepaald stuk afgesloten en komt er volgende week weer een patroon voor er tussen door (of de granny’s of iets anders) en beginnen we dan weer met iets nieuws. Wil je mee haken? De patronen kun je vinden op de site van Jolanda. 

DSC03274ecccd

Detail van de gedraaide lusjes en zoals je hieronder ziet wordt het al een hele deken!

DSC03273ecd

Deze week werkte ik niet alleen aan de deken. Vorige week vertelde ik hier dat ik heel veel UFO’s had. Zondag zocht ik ze allemaal op, plus alle onderdeeltjes, en omdat ik deze week toch vakantie heb staat mijn hele week in het in elkaar zetten en afmaken van UFO’s. Ik mag pas iets nieuws beginnen als vele van deze UFO’s af zijn, dus dat wordt nog even doorzetten, maar het schiet al wel op!

fotoecd

Niet alle UFO’s staan op de foto…. Maar met deze ben ik als eerste begonnen. Binnenkort zie je ze vast wel voorbij komen!

Advertenties

Een gedachte over “Mix & Match CAL #8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s