Mix & Match CAL #in progress….

Schreef ik vorige week al dat ik last van CAL Ontwijkkend Gedrag (COG) had, deze week wil ik wel, maar kan het niet. En dat terwijl ik naast de Mix & Match CAL ook de Drops in the Meadow secret CAL haak en de Scheepjes CAL. Oh my, wat een drukte en een MOETEN, maar ik kom er niet aan toe.

De reden? Studie. Zoals sommigen misschien weten doe ik het bloggen naast een baan en een Masterstudie als gedragsspecialist. Afgelopen studiejaar waren er wat hobbels en tegenslagen op de weg en leek afstuderen in juni van dit jaar geen reële optie. Maar alles op een rijtje gezet te hebben, is het wel mogelijk en is het iets wat ik wil proberen te behalen. Maar dan moet ik wel keuzes maken. Ik wil het liefst alles doen en tegelijkertijd en natuurlijk ook nog een klein beetje perfect, maar dat wordt hem niet.

Dus… Ik leg tijdelijk even mijn haaknaald neer en gebruik mijn laptop alleen voor de MOET dingen zoals werk en studie, om dan straks weer met energie en aandacht te kunnen bloggen. De Quote Monday’s blijven doorgaan en wie weet post ik af en toe ook wel eens iets van CAL vooruitgang, maar wie weet ook wel niet. Ik kies nu even voor mijn studie en ik laat het weten als ik ben geslaagd, al weet ik dat pas ergens in Juli als alle deadlines al een maand zijn geweest. En ik hopelijk al lang weer een paar blogartikelen heb geschreven. :)

Anyway, tot snel! Oh en morgen komt er gewoon nog een post online hoor, maar daarna is het dus even een studie-stilte hier. Iets met de laatste loodjes…

keep-calm-and-study-hard-4456-622x415-1003

Advertenties

3 gedachtes over “Mix & Match CAL #in progress….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s