Kerst toetje

Slaat de Kerst stress al toe? En dan vooral de ‘wat-moeten-we-toch-eten- stress? Zo ja dan heb ik het perfecte toetje om die stress te temmen. Dit toetje kun je gerust 3 of 4 uurtjes van te voren maken en in de koelkast zetten totdat je het gaat op eten. En naast de geweldige smaak ziet het er ook nog eens leuk uit.

DSC04054ecd.jpg

Je hebt nodig:
– 4 glazen met een doorsnede van 8 cm (de mijne kocht ik in juli 2014 bij de Action)
– 1 grote kleffe cake (bijv. Lidl)
– taartzaag (of een groot scherp mes, maar ik zweer bij mijn taartzaag. Echt TE handig!)
– bakje kokos kwark van de Albert Heijn
– pak vanille vla
– 1 mango
– 1 limoen

Snijdt de cake horizontaal in 4 plakken. Druk met een glaasje uit de plakken rondjes.

Snijdt de mango in stukjes. Pers de limoen uit. Meng de mango met het limoensap.

Druk in elk glaasje een rondje cake naar de bodem.

Doe op de bodem een bodempje van het mango-limoensap mengsel.

Dan een laagje kokoskwark, een laagje vanille vla en je sluit af met een laagje mango-limoensap.

En als laatste druk je een cakerondje om het glaasje te sluiten.

Tijdens het eten komen  telkens de verschillende smaken voorbij. :) Alvast bon appetit!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s