Lyric monday!

Het duurde even, maar eindelijk is dan hier de eerste echte lyric monday. :) Het is me gelukt om een tekst te ‘kalligraferen’ en te delen! Het duurde even en de tekst van vandaag vind ik dan ook erg toepasselijk bij deze eerste maandag. Ik begon met kalligraferen na een super leuke cursus van Soraya van Sorro.nl en ik was meteen enorm enthousiast. Alleen ik ben een beetje pietje precies en perfectionistisch en als het dan telkens niet wil zoals het perfecte plaatje in mijn hoofd dan gaat dat frustreren. En de afgelopen weken wou het niet zoals het perfecte plaatje, maar waarom zou dat moeten. Waarom kan iets anders niet perfect zijn, misschien past dat strakke copperplate (dat is het origineel) kalligrafie niet zo bij me en moet ik meer mijn eigen stijl vinden. Wat natuurlijk ook mee speelt is dat ik op het werk al hele dagen op het bord schrijf en daar toch wel een hoog tempo in heb. Ik schrijf veel en altijd op mijn eigen manier, maar ook dat is natuurlijk oké. Dus daarom de tekst van vandaag:

IMG_1405ecd.jpg

De tekst komt uit een prachtig nummer van de Amerikaanse rockband Halestorm. Het nummer heet Dear Daughter en is een eigenlijk een brief van een moeder aan haar dochter met opbeurende woorden voor als het tegen zit. Enorm mooi nummer, hieronder heb ik de video ingevoegd. En ik zeg er bij dat niet alle nummers van Halestorm zo rustig zijn, dit is een uitzondering.

Advertenties

2 gedachtes over “Lyric monday!

  1. Voor mij ziet dit er toch zo goed als perfect uit! De kleine bibbertjes maken het in mijn ogen net uniek, want kalligrafie kan er soms ook vrij uniform uit zien als iedereen hetzelfde doet.
    Halestorm ken ik niet. Zal eens luisteren via Spotify ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s