Sterkussen

Juli 2016 behaalde ik mijn Masterdiploma en kreeg ik o.a. het boek Haak je Happy. Ik keek er regelmatig even in, leende het zelfs uit, maar haakte er niets uit. Al wist ik wel wat ik wou gaan haken, namelijk het sterkussen, ik had zelfs het garen al in huis.

IMG_5743 (2)

Ja je verwacht het niet, ik had Action Soft garen gehaald, zelfs na mijn enorme deceptie met dit garen. Mocht je mijn ongezouten mening daarover nog niet kennen, dan kun je hier de review vinden. Maar deze bolletjes leken me in de winkel aardig zacht aan te voelen in vergelijking tot de andere bolletjes van dit garen. En ze waren ook stukken zachter deze blauwe bolletjes. Er lagen ook rode bolletjes die net zo zacht waren, dus die gingen ook mee naar huis.

IMG_5856 (2)

Mijn verwachtingen van het garen kwamen gelukkig uit! Dit was echt een enorme verbetering, deze bolletjes waren nog steeds niet het allerzachtste, maar wel vele malen zachter dan de andere kleuren van de Soft! En het werkte fijn en vlot weg! Ik haakte het hele kussen met haaknaald 4 mm en volgde het patroon uit het boek. Binnen twee avonden Grey’s Anatomy kijken was het kussen dan ook af. Als vulling gebruikte ik een binnenkussen van de Action welke ik open haalde. Ik gebruik ook vaak binnenkussens van de Zeeman als het gaat om het opvullen van grote gehaakte dingen en die van de Zeeman zijn qua opvulmateriaal van betere kwaliteit. Je wilt niet weten wat voor troep en gekkigheid ik tegenkwam in het kussen van de Action, maar dat terzijde.

IMG_5857 (2)

Als laatste maakte ik het kussen af met een leren label. Dit label maakte ik zelf van een lapje rest leer en met een gouden stift die permanent op leer en andere ondergronden hecht. Zonder label is de ster ook leuk, maar dit maakt het wel af!

3 gedachtes over “Sterkussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s