Chunky kersthangers

Zo Sinterklaas het land uit, Kerst het huis in. Stiekem stond de kerstboom dit weekend al. Ik had ineens het kerstvirus te pakken en aangezien we Sinterklaas met de schoonfamilie nog ver in December gaan vieren vond ik het wel prima. ;) Het handige aan de kerstboom is dat ik hem zo op zolder zet en zo hoppa met lichtjes en al van zolder af haal, super makkelijk. :)

IMG_6189 (2)

Het enige ding is dat hij al vrij vol hangt en op het haakfeest haakten we erg leuke sterren en harten als kersthangers, maar die passen niet meer in de boom. Misschien dat één of twee een plekje kunnen krijgen als ik er een extra spijkertje in sla, maar de andere zeven hebben een ander plekje nodig. Dus die hing ik op het raam.

Helaas is het licht de laatste dagen zo slecht en kan ik daar geen foto van maken.

Tijdens het haakfeestje kregen we een bol Durable Chunky om de kersthangers mee te gaan haken en het haakt heerlijk weg! Op het patroon stond dat je uit één bol Chunky ongeveer negen hangers zou kunnen halen en ik had zo mijn twijfels, maar het is gelukt! :) Wil je ook deze leuke kersthangers haken dan kun je de patronen hier vinden.

Naast de kersthangers ontwierpen Mabel en Frederika voor het haakfeest ook nog een kerstsok en een kerstdeken. Hoe leuk! Die patronen kun je ook hier vinden.

Een gedachte over “Chunky kersthangers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s