Haakgezelligheid

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje via Instagram om met een paar gezellige dames af te spreken voor een haakdate en een high team. Vorige week zaterdag was het zo ver en gingen we naar Tea time in Echten. Bij het aanrijden  viel mijn mond al open, wat een gaaf pand en gave locatie! In de tuin voor het gebouw zaten alleen maar kakelende vrouwen onder parasols te genieten van high tea’s. En daar zag ik ook al snel het groepje zitten waar ik bij hoorde. :)

Foto 26-05-18 13 24 55

De high tea was heerlijk! En het was super gezellig om elkaar weer te spreken en we hebben geen enkele steek gehaakt, de tijd vloog echt. Vooraf maakte ik voor iedereen een kleinigheidje. Vandaag deel ik de tutorial voor mijn kleinigheidje.

Foto 26-05-18 11 52 14

Ik gebruikte:
– haaknaald 2 mm
– Durable fijn haak/borduurkatoen
– naald met stompe punt
– schaar
– lijm (gewone hobby lijm van de Hema werkt perfect)
– waxinelichtje houder van de Action

Foto 23-05-18 18 28 41

Ik begon met het zoeken naar het patroontje voor het perfect gehaakte hartje. Dat was nog best lastig, want het mocht niet te groot en niet te klein zijn en moest wel als een hartje uitvallen. Ik vond uiteindelijk dit patroontje op Pinterest en het was perfect! Uit mijn bak met Durable koos ik voor iedereen een kleurtje passend bij de IG feed. En daarna ging ik aan de haak!

Foto 26-05-18 11 10 41

Ik haakte eerst de hartjes en werkte de draadjes weg. De laatste stap is een super makkelijke stap, namelijk je smeert lijm op de achterkant van het hartje en plakt hem op de waxinelichtjehouder. Even laten drogen en klaar ben je!

Foto 26-05-18 11 17 56

Simpel, snel klaar en een leuk cadeautje! Ze vielen ook zeker in de smaak! :) En dat viel ons uitje ook, dus wij gaan zeker vaker thee drinken en bij kletsen!

Een gedachte over “Haakgezelligheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s