Gezellige kaartjes

Een van de blogs die ik volg is die van Annemarie Benthem, Annemaries haakblog. Op haar blog post ze elke zaterdag een link party waarbij je kunt linken naar je eigen blog berichten en ze post ook regelmatig leuke patroontjes. Waaronder haar (gratis) ebook met bloemenpatronen en dat is een aanrader! Ik laat je zien wat ik er mee maakte.

Foto's iPhone 496

Ik downloade het gratis bloemen ebook bij Craftsy. Zocht leuke kleurtjes bij elkaar en ging meteen aan de slag. Ik wist zeker dat ik de grote bloem wou maken en het klavertje vier kwam er even tussendoor. :) En wat ik er mee ging doen wist ik ook al zeker.

Ik haakte de bloem en het klavertje vier met restjes Scheepjes Catona en restjes Phildar Coton 3. Ik gebruikte haaknaald 2,5 mm omdat die toevallig op tafel lag, maar een 3 mm kan natuurlijk ook.

Foto's iPhone 510

Mijn plan met de leuke bloem en het klavertje vier was om deze op een kaartje te plakken. Het resultaat vind ik erg gezellig geworden en ook bij de ontvangers viel het in goede aarde.

De kaartjes komen van de Action en ik plakte ze er op met dubbelzijdige tape. Maar met een gewoon goede lijm kan het natuurlijk ook.

Annemarie, tnx voor je ebook, hij is tof!

Veel plezier met het maken van zulke gezellige kaartjes!

Een gedachte over “Gezellige kaartjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s