Over Luova Tyttö

Luova tyttö is Fins voor creatief meisje. In het dagelijks leven noemen mensen mij gewoon Marije. Mijn vrienden, collega’s en de rest van mijn omgeving vind me enorm creatief en ik ben echt verliefd op het land Finland. Vandaar dat mijn blog de naam Luova Tyttö draagt.

20140409-153155.jpg

In het dagelijks leven werk ik in het onderwijs als docent en leerlingbegeleider, momenteel doe ik nog een studie in de begeleiding van hoogbegaafde leerlingen. Creatief bezig zijn zit er voor mij al vanaf jongs af aan in. Mijn moeder was vroeger altijd aan het handwerken en ik vond het maar een suffe bezigheid. Uiteindelijk ontdekte ook ik het handwerken en nu ben ik helemaal hooked, vooral aan haken. Ook mag ik super graag creaties maken met de naaimachine, alleen heb ik daar momenteel iets te weinig tijd voor. Haken pak je zo op en leg je zo weer neer. Creatief bezig zijn en bloggen over leuke inspirerende zaken is voor mij echt ontspanning.

Helaas heb ik niet de tijd om elke dag iets te posten, maar ik doe dit wel drie keer in de week. Op maandag start de week met een quote, op woensdag en vrijdags post ik iets creatiefs. Dit kan van alles zijn, soms een patroon, een vertaald patroon, een link naar een gaaf patroon, een DIY, inspiratie, or whatever. Veel plezier op mijn blog en ik hoop wat van mijn lezers te horen!

Happy handmaking!

Voor tips, suggesties of leuke berichtjes mag je me altijd mailen op luovatytto@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s